+45 23 48 02 92

Tilbygning og renovering

Tilbygning  og renovering udføres med 10 års erfaring​

Hos Tømrerfirmaet MBM-Byg i Vonge nær Vejle er vi eksperter i at lave tilbygning. Er du på udkig efter en professionel tilbygning  eller renovering i vonge nær Vejle? Så bør du overveje Tømrerfirmaet MBM-Byg. Vi har over 10 års erfaring med at lave tilbygninger for både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi kan lave både store og små tilbygninger, og vi kan køre ud til opgaver i og omkring hele Trekantsområdet.

Vi tilbyder moderne tilbygninger af høj kvalitet

Når du vælger os til at stå for din næste tilbygning, så vil du blive mødt af en række erfarne og dygtige håndværkere. Vores ekspertise samt vores valg af de bedste materialer på markedet er din garanti for altid at få en færdig tilbygning, der er af den højeste kvalitet.

Vi laver tilbygninger til både:

  • ​​Villaer
  • ​​Sommerhuse
  • Etageejendomme
  • Erhvervsbyggeri

Som udgangspunkt er ingen opgave hverken for lille eller for stor for os.

​Når vi laver nye tilbygninger, går vi meget op i, at vores arbejde skal være energirigtigt. Dette er både for at skåne miljøet og din økonomi. Derfor sørger vi altid for at lave den bedst mulige isolering og vælge tætte og gode vinduer og døre.​

 

Vi er medlem af Dansk Byg Garanti, som din sikkerhed.

Kontakt os omkring tilbygning eller renovering i Vejle

Har du spørgsmål omkring tilbygning eller renovering i Vejle? Du kan altid kontakte os. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål.

​Få et uforpligtende tilbud på din nye tilbygning

Vi giver gerne gratis tips og råd, og du er altid velkommen til at tage en snak med os, så vi sammen kan finde frem til de bedste muligheder for dig, din bolig og din økonomi. Før du vælger at benytte os til din næste tilbygning, giver vi dig også gerne et uforpligtende tilbud.

For mere information eller for et godt tilbud bedes du kontakte os på telefon +45 23 48 02 92 eller på mail martin@mbm-byg.dk​​

[ninja_form id=”2″]