+45 23 48 02 92

Nyt tag udføres for private og erhverv

Ved MBM-Byg i Tørring nær Vejle og omegn, har vi stor erfaring inden for tagarbejde. Vi har bygget nye tage for mange i hele Trekantsområdet, og vi hjælper også gerne dig med en kvalitetsløsning. Vores dygtige og erfarne håndværkere er altid klar til at lave et nyt tag for både private, erhverv og offentlige institutioner.

 

​Der er mange muligheder, hvis du vil udskifte taget

Et nyt tag åbner op for mange nye muligheder. Du kan få en bedre isolering og dermed spare penge, og samtidig kan du forvandle din boligs udseende fuldstændig. Skulle du være interesseret i andet som for eksempel en kvist eller en tagterrasse, kan vi også bygge det samtidig med, at vi bygger taget for dig.​

Når vi laver dit nye tag, er det helt op til dig, hvilken tagtype du er interesseret i. Vi arbejder med alle typer, og vi hjælper dig naturligvis gerne med professionel rådgivning, før vi går i gang, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig og din bolig.

​Vi laver gerne et helt nyt tag for dig, men vi kan også hjælpe med at renovere eller efterisolere dit nuværende tag. Vi arbejder også gerne med tagrender, nye spær samt et nyt undertag.

Når du vælger en løsning fra os, bliver det altid isoleret rigtigt, så du kan spare penge på energiudgifterne.

​Kontakt os i dag for et tilbud på nyt tag

Vi giver gerne gratis tips og råd, og du er altid velkommen til at tage en snak med os, så vi sammen kan finde frem til de bedste muligheder for dig, din bolig og din økonomi. Før du vælger at benytte os til din næste tilbygning, giver vi dig også gerne et uforpligtende tilbud.

For mere information eller for et godt tilbud bedes du kontakte os på telefon +45 23 48 02 92 eller på mail martin@mbm-byg.dk​​

Tømrerfirmaet Mbm-Byg ApS