+45 23 48 02 92

Nyt tag etableres af lokal håndværker fra Vejle

Nyt tag udføres for private og erhverv

Ved MBM-Byg i vonge nær Vejle og omegn, har vi stor erfaring inden for tagarbejde. Vi har bygget nye tage for mange i hele Trekantsområdet, og vi hjælper også gerne dig med en kvalitetsløsning. Vores dygtige og erfarne håndværkere er altid klar til at lave et nyt tag for både private, erhverv og offentlige institutioner.

 

​Der er mange muligheder, hvis du vil udskifte taget

Et nyt tag giver mange muligheder for forbedringer. Du kan få bedre isolering og dermed spare penge på varmeregningen, samtidig med at du kan forandre udseendet på din bolig fuldstændigt. Hvis du har andre ønsker som for eksempel en kvist eller en tagterrasse, kan vi også bygge det samtidig med at vi bygger taget for dig.

Når det kommer til at vælge en tagtype, har du flere valgmuligheder. Vi arbejder med alle typer af tag og kan give dig professionel rådgivning, inden vi går i gang, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og din bolig.

Vi kan lave et helt nyt tag for dig, men vi kan også hjælpe dig med at renovere eller efterisolere dit nuværende tag. Vi kan også hjælpe med at udskifte tagrender, spær og undertag. Når du vælger en løsning fra os, kan du være sikker på, at det altid bliver isoleret korrekt, så du kan spare penge på dine energiudgifter.

Drømmer du om en ny tilbygning eller renovering af din bolig? så klarer vi også det.

 

Vi er medlem af Dansk Byg Garanti, som er din sikkerhed på vores arbejde.

Kontakt os om et nyt tag i Vejle

Har du spørgsmål omkring et nyt tag i Vejle? Du kan altid kontakte os. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål.

​Kontakt os i dag for et tilbud på nyt tag

Vi giver gerne gratis tips og råd, og du er altid velkommen til at tage en snak med os, så vi sammen kan finde frem til de bedste muligheder for dig, din bolig og din økonomi. Før du vælger at benytte os til din næste tilbygning, giver vi dig også gerne et uforpligtende tilbud.

For mere information eller for et godt tilbud bedes du kontakte os på telefon +45 23 48 02 92 eller på mail martin@mbm-byg.dk​​

[ninja_form id=”2″]