+45 23 48 02 92

Nybyggeri

Nybyggeri udføres for private og erhverv​

Vil du have et nyt og lækkert hus, der er både energirigtigt og moderne designet? Ved Tømrerfirmaet MBM-Byg A/S er vi eksperter i nybygninger for både private og erhverv. Vores erfarne og dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

 

​Vi udfører alle former for nybygninger

Vi laver alle former for nybygninger, og vi kører gerne ud i og omkring hele Trekantsområdet.

Vi har stor erfaring med nybygninger af både:

  • Villaer
  • Sommerhuse​​
  • Etageejendomme
  • Erhvervsbyggeri

Vi kan også hjælpe jer med at bygge en lækker garage, en ny udestue eller med udvidelser af boligarealet.


Tilmed kan vi fungere som jeres hovedentreprise i forbindelse med nybygninger, så I har en professionel tovholder til at holde overblik over byggeriet.​ Vi har en række dygtige samarbejdspartnere, som vi kan anvende til større projekter og til at lave typehuse.

​Når du vælger at få lavet nybygninger fra MBM-Byg, så vil du altid få et resultat, der er bygget med fokus på både design og funktionalitet. Vi går meget op i at lave energirigtige huse, og vi benytter os altid kun af de bedste materialer inden for branchen.

​Få mere information om dit nybyggeri

At bygge et nyt hus er en stor beslutning. Derfor giver vi dig gerne den bedst mulige vejledning, før du overhovedet beslutter dig for, om du vil benytte os til at lave din nybygning.

For mere information eller for et godt tilbud bedes du kontakte os på telefon +45 23 48 02 92 eller på mail martin@mbm-byg.dk​​

[ninja_form id=”2″]